Open huis 17 juni a.s. | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

11 juni 2020

Ben jij benieuwd of het nieuwbouwproject Lingedonk in Geldermalsen iets is voor jou? Kom dan op woensdag 17 juni a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur naar het open huis en ervaar hier de sfeer en ruimte in dit project.

Fase 3 van Lingedonk bestaat uit 3 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-één-kapwoningen, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn (koopsom vanaf € 401.900,- v.o.n.). De percelen van de woningen zijn zeer ruim, variërend van 290 tot 480 m². Elke woning is in de basis voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en een zeer complete badkamer met een bad en twee wastafels. Daarnaast heeft iedere woning een parkeerplek op eigen erf en een garage. Fase 3 is de laatste fase van Lingedonk die in verkoop is, dus jouw laatste kans om hier een woning te bemachtigen. 

Nieuwsgierig? Kom dit nieuwbouwproject tijdens het open huis met eigen ogen bekijken. Het open huis vindt plaats aan de Dobbe 4 in Geldermalsen. LET OP: Tijdens het open huis wordt er gewerkt met tijdsbokken. Neem contact op met de verkopend makelaar om een tijdstip in te plannen.