Vivere nu in verkoop: exclusieve villa's met privé zwembad en weiland in Vleuten

05 maart 2023

Binnen het prachtige nieuwbouwproject Vivere worden vijf zeer exclusieve villa's gebouwd in Haarzicht, Vleuten. Hier is het bijzonder én comfortabel wonen, op een prachtige locatie die grenst aan beschermd natuurgebied. De verkoop is gestart!

Wilt u duurzaam wonen in het centrum van alles en toch genieten van een weids uitzicht over lange bomenrijen, frisse buitenlucht, het geluid van zingende vogels en ruisend gras? Dan zijn de villa's binnen Vivere u wellicht op het lijf geschreven. Hier ontsnapt u aan de hectiek van het dagelijkse bestaan, zonder in te leveren op luxe en voorzieningen. Vivere brengt leven, genieten en exclusiviteit samen op een unieke locatie. Met alles wat u nodig hebt op een goede afstand.

Optimaal comfort en percelen vanaf 1.730 m²
De vijf villa's worden gebouwd op zeer royale percelen van maar liefst circa 1.730 tot 2.982 m², met een riant woonoppervlak vanaf 287 m², en bevatten allemaal een eigen luxe tuin met zwembad op het westen, terwijl u uitkijkt op het achterliggende natuurgebied. De indeling van de villa kunt u zelf bepalen. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een spa/wellness of slaap- en badkamer?

De villa's bevatten een exclusieve open keuken met kookeiland, Quooker en uitgebreide Miele inbouwapparatuur met BORA inductiekookveld en afzuiging, domotica ABB Free@home systeem, luxe toiletten en badkamers met hoogwaardig sanitair en kelder van circa 22 m².

Aan duurzaamheid wordt ook gedacht bij dit nieuwbouwproject. Alle villa's worden uitgerust met een zeer efficiënte warmtepomp met bodemlus, gebalanceerd ventilatiesysteem met gefilterde lucht en zonnepanelen.

Unieke locatie: rust, maar toch alles dichtbij
Op de unieke locatie van Vivere wordt luxe woongenot moeiteloos gecombineerd met bijzondere natuur, natuurlijk zwemwater, de meanderende fiets- en wandelpaden en het kraakheldere water van de Haarrijnseplas. Naast rust en een prachtige ligging in het Groene Hart, liggen voorzieningen op een steenworp afstand. Zo kunt u vanuit uw achtertuin de toppen van de bomen rond de ‘greens’ van Golfclub De Haar bijna zien. Ook ligt het centrum van het bruisende Utrecht op fietsafstand, zijn scholen en winkels op loopafstand en bent u via de A2 snel in bijvoorbeeld Amsterdam of op Schiphol.

Interesse in één van de prachtige villa's?
De verkoop van Vivere is gestart, dus u kunt uw interesse voor één van de villa's kenbaar maken bij de verkopend makelaar. Ook als u nog vragen heeft over dit exclusieve nieuwbouwproject, staan zij voor u klaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vivere | Haarzicht | Vleuten?

Bekijk ook het project Vivere | Haarzicht | Vleuten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Vivere | Haarzicht | Vleuten

Vleuten

4 woningen beschikbaar
287m - 308m woonoppervlakte
€ 2.270.000 tot € 2.470.000