Nog enkele appartementen beschikbaar | Vogelhof, Utrecht

02 augustus 2020

In het nieuwbouwproject Vogelhof in Utrecht worden 66 woningen gerealiseerd in diverse woningtypes. Er zijn momenteel nog enkele leuke 2-kamerappartementen beschikbaar met een woonoppervlakte vanaf 46 m² (koopsom € 225.392,- v.o.n.).

De nog beschikbare appartementen van het type IJsvogel zijn gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping. Deze gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een mooie badkamer en een separaat toilet. Jouw auto kun je parkeren op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. De prijs voor deze parkeerplek is bij de koopsom inbegrepen.

Vogelhof wordt omringd door water en groen. Het project komt naast het Amsterdam-Rijnkanaal in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, in het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Iets voor jou? Check via de woningzoeker op de projectwebsite welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Ook de verkopend makelaar van Vogelhof staat je graag te woord. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
12 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vogelhof »