Nog 3 appartementen beschikbaar | De Hooght, Zeist

30 november 2018

Ben je op zoek naar een luxe appartement in het centrum van Zeist? Dan is dit je kans: appartementencomplex De Hooght heeft nog 3 appartementen beschikbaar. De Hooght ligt op een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen nabij. Bovendien heb je een privéparkeerplaats en stopt de bus voor de deur. Interesse? Grijp dan deze laatste kans! 

Aan de 2e Hogeweg in Zeist staat het ABN AMRO bankgebouw. De begane grond blijft ’de Bank’, maar daarboven worden drie verdiepingen ingericht met tien ruime appartementen en drie penthouses. De bouw is inmiddels gestart en op dit moment zijn de volgende bouwnummers nog beschikbaar:

• Bouwnummer 1 - Hoekappartement 1e verdieping - GBO 154 m2 - Koopsom € 715.000,- v.o.n.
• Bouwnummer 6 - Hoekappartement 2e verdieping - GBO 154 m2 - Koopsom € 725.000,- v.o.n.
• Bouwnummer 10 - Hoekappartement 2e verdieping - GBO 118 m2 - Koopsom € 530.000,- v.o.n.

Wil je in aamerking komen voor één van de laatste drie appartementen van dit luxe nieuwbouwproject? Download dan het inschrijfformulier op de projectwebsite, vul het formulier volledig in en retourneer het aan de betreffende makelaar. Zodra het inschrijfformulier ontvangen is, wordt er contact met je opgenomen. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Hooght?

Bekijk ook het project De Hooght

In verkoop
Meer informatie

De Hooght

Zeist


- € 880.000
100 m2 - 178 m2 woonoppervlakte
1 huis beschikbaar

Bekijk ook het project De Hooght »