Maak kennis met Ivoordreef op zaterdag 17 september a.s.

30 juli 2022

Een nieuwe woonbuurt met 74 koopwoningen, 233 huurappartementen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen: dat is Ivoordreef. Kom op zaterdag 17 september a.s. kennismaken met Ivoordreef tijdens het “Hoi, wij zijn Ivoordreef” event.

Ivoordreef komt in de Utrechtse wijk Overvecht tussen de Einsteindreef, Klipspringerdreef, Kasaidreef en de Oranjerivierdreef. Het wordt een diverse wijk met koop- en huurwoningen, met een variatie aan soorten woningen in verschillende formaten. Of je nu happy single bent, voor het eerst gaat samenwonen, volop in de kinderen zit of juist net weer met z’n tweeën van de rust geniet, allerlei gezinssamenstellingen kunnen hier een plek vinden. De woningen worden gasloos en met zonnepanelen opgeleverd. Goed voor het milieu en fijn voor je portemonnee!

Groene woonomgeving
Bomen, bloemen, planten; het komt er allemaal. Ook krijgen de woningen groene daken. Het hart van Ivoordreef wordt een groen en autovrij binnenplein met speelvoorzieningen. Grote, weelderige plantenbakken en pergola’s met klimplanten zorgen voor een prettige sfeer.

Sociale woonbuurt
Ivoordreef wordt een buurt die sociaal en betrokken is. Waar buren elkaar kennen en gedag zeggen. Wel zo leuk thuiskomen! Op het stoepje voor je huis, in je tuin, of op het gezamenlijke binnenplein, in Ivoordreef kun je op allerlei plekken je buren ontmoeten. Even wat meer rust? Ook dat kan. Bijvoorbeeld in je eigen fijne tuin. En om de kinderen hoef je je niet druk te maken. Die spelen met hun vriendjes op het autovrije speelplein en kunnen daar veilig hun gang gaan.

Save the date: zaterdag 17 september a.s.
Op zaterdag 17 september ben je tussen 12.00 en 15.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met nieuwbouwproject Ivoordreef tijdens het “Hoi, wij zijn Ivoordreef” event. Hier krijg je meer informatie over het nieuwbouwproject en de woningen, maar de organisatie hoort ook graag waar jij naar op zoek bent in een woning. Voor de kinderen is er ook van alles te doen, dus neem ze vooral mee naar het event. Meer informatie over het event volgt na de zomervakantie, maar blok 17 september alvast in je agenda.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ivoordreef?

Bekijk ook het project Ivoordreef

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Ivoordreef

Utrecht

127m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 620.000