Ivoordreef, Utrecht

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Ivoordreef

Start verkoop in 2023!

Het project
In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt; Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor een compleet nieuwe buurt met 74 koopwoningen, 233 huurappartementen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen.

Het wordt een leuke mix tussen koop- en huurwoningen. Het autovrije binnenplein vormt het hart van de buurt en fungeert als ontmoetingsplaats. Hier kunnen de kinderen veilig spelen, terwijl jij een praatje maakt met de buren of geniet van een kop koffie in de zon. En de auto? Die staat lekker op zijn eigen plek in de parkeergarage of in één van de binnenhoven.

Na school of werk even lekker bewegen en je hoofd leegmaken? Dat kan op het multifunctionele sportveld naast de parkeergarage. Hier worden de lijnen uitgezet voor basketbal en voetbal, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook je gymmatje uitrollen. Iedereen kan hier gebruik van maken.

De locatie
Ivoordreef komt in de wijk Overvecht. Een volwassen wijk aan de noordkant van Utrecht met veel groen en voorzieningen. Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisschool, gezondheidscentrum en sportverenigingen. Daarnaast ligt de wijk erg gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Einsteindreef ben je in een paar minuten op de randweg van Utrecht van waar je gemakkelijk de A2 en A27 bereikt. Zin om even een drankje te doen aan de Oudegracht? Met de fiets sta je in 15 minuten in hartje Utrecht.

Koopwoningen
In Ivoordreef komen 74 eengezinswoningen met een woonoppervlak van circa 127 m2. Een groot gezin of behoefte aan veel ruimte? Met vier slaapkamers – en de mogelijkheid om een vijfde te creëren – zit je met deze koopwoning altijd goed.

Doe de deur naar de woonkamer open en geniet van de mooie ruime woonkamer. De woonkamer grenst aan de achtertuin en heeft een mooie open keuken aan de voorkant van de woning. Wel zo gezellig als je aan het koken bent. Liever een gesloten keuken? Ook dat is geen probleem.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Maak hier bijvoorbeeld één grote slaapkamer en twee gezellige kinderkamers. Of wordt één van de kamers je thuiskantoor of misschien wel je inloopkast? Opties genoeg! Ook is op deze verdieping de badkamer met een douche, wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping is de vierde slaapkamer en een open ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Hier vind je ook de technische ruimte met installaties en aansluitingen voor de wasmachine en -droger.

Duurzaam wonen
Ivoordreef wordt een duurzame buurt. De woningen worden gasloos en met zonnepanelen opgeleverd. Dat is goed voor het milieu en met de huidige energieprijzen ook goed voor je portemonnee. Verder krijgen de woningen groene daken. Een groen dak vangt regen op en helpt zo te voorkomen dat bij een hoosbui de straten volstromen. Bovendien zorgen deze daken, samen met het groen op het binnenplein, voor een gezonde en prettige leefomgeving.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de projectwebsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Lees verder...

Nieuws over Ivoordreef

Meld je aan voor het 'Hoi, wij zijn Ivoordreef!’ event

Heb je het al gehoord? Aan de Ivoordreef in Utrecht Overvecht komt een nieuwe woonbuurt met 74 koopwoningen en 233 huurappartementen. Meld je nu aan voor het ‘Hoi, wij zijn Ivoordreef’ event op 17 september a.s. en kom meer te weten over deze woonbuurt.

Lees verder

Maak kennis met Ivoordreef op zaterdag 17 september a.s.

Een nieuwe woonbuurt met 74 koopwoningen, 233 huurappartementen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen: dat is Ivoordreef. Kom op zaterdag 17 september a.s. kennismaken met Ivoordreef tijdens het “Hoi, wij zijn Ivoordreef” event.

Lees verder

Ivoordreef: nieuwe woonbuurt in Utrecht

In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt: Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor een compleet nieuwe buurt met een leuke mix aan koop- en huurwoningen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oranjerivierdreef
105 m
Bushalte Humberdreef
182 m
Bushalte Theemsdreef
309 m
Bushalte Carnegiedreef
330 m
Bushalte Kaap Hoorndreef
365 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Mattheusschool
164 m
Joannes XXIII (dep)
402 m
Bibliotheek Overvecht
421 m
OBS Overvecht
598 m
ROC Midden Nederland
667 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
229 m
Dirk van den Broek
256 m
Kruidvat
259 m
Vodafone
500 m
ING Bank
514 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Lusse
220 m
Apotheek Medisina
261 m
St Antonius Polikliniek Utrecht Overvecht
894 m
Huisartsenpraktijk Overvecht
1.44 km
Sabouri
1.5 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Punt Makelaars Utrecht

Utrecht

De Keizer Makelaars Utrecht

Utrecht