Laatste villa’s beschikbaar | Villapark Bosranden Huis ter Heide

23 oktober 2018

Wil jij nog kans maken op één van de royale, vrijstaande villa’s van het project Villapark Bosranden, gelegen in de bossen bij Huis ter Heide? Wees er dan snel bij! Er zijn nog maar enkele riante villa's beschikbaar. 

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vind je Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet je van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw. Van het totale aanbod zijn er nog enkele vrijstaande villa’s beschikbaar. 

De vrijstaande villa's zijn gelegen aan de rand van Villapark Bosranden, waardoor je binnen no-time in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat. Parkeer je auto op eigen terrein en kom via een fraaie entree binnen in een riante woonkamer. Hier vind je een stijlvolle woonkeuken, een grootse living en een schitterende erker. Loop je naar boven, dan vind je 3 ruime slaapkamers, een royale badkamer en een enorme, indelingsvrije zolder. Creëer hier een riant thuiskantoor of een logeersuite mét een extra badkamer? De keuze is aan jou!

Naar verwachting zal de bouw van de woningen in november van dit jaar starten.