Laatste dagen om je in te schrijven voor Rijnvliet West fase 11C

21 april 2022

Heb jij je al definitief ingeschreven voor de allerlaatste fase van deelgebied Rijnvliet West in Utrecht? Je hebt nog een aantal dagen de tijd. De inschrijving sluit aanstaande maandag 25 april om 17.00 uur.

In fase 11C van Rijnvliet West komen 4 hoek- en tussenwoningen, 2 tweekappers en 3 vrijstaande woningen. De hoek- en tussenwoningen hebben een woonoppervlak variërend van 127 tot 136 m² met standaard 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De tweekappers en vrijstaande woningen zijn met 158 en 160 m² nog ruimer. Deze woningtypes beschikken standaard over dubbele openslaande deuren naar de tuin, een fraaie pergola, een complete badkamer, 3 slaapkamers waaronder een ruime woningbrede master bedroom, een vrij indeelbare zolder met de mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s) en 1 of 2 dakkapellen (tweekappers 1, vrijstaande woningen 2). Daarnaast hebben ze een aangebouwde garage met parkeerplaats op eigen terrein. Bovendien is het bij de tweekappers en vrijstaande woningen mogelijk om de woningplattegrond kosteloos te spiegelen.

Schrijf je in!
Ben jij er al uit welke woning jouw favoriet is? Bekijk op de projectwebsite van Rijnvliet de verkoopbrochure, meer informatie over de woningen en de woningplattegronden en ontdek welke woning het beste past bij jouw woonwensen. Goed om te weten is dat alle woningen nog tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden bieden, zodat je er helemaal jouw droomhuis van maakt. Ideale woning gevonden? Schrijf je dan direct in via de projectwebsite of uiterlijk voor aanstaande maandag 17.00 uur.

Meer weten?
Heb jij vragen over dit project en/of de woningen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.