Laatste bouwnummer | De Wij Welgelegen, Utrecht

18 juni 2019

Wil jij graag wonen in Utrecht, met voldoende ruimte om te leven en de binnenstad binnen handbereik? Dat kan in De Wij Welgelegen. Maar wees er wel snel bij, alleen bouwnummer 53 is nog beschikbaar!

Het nog beschikbare herenhuis heeft een woonoppervlakte van 170 m². De woonkamer is gericht op de ruime tuin, die zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Op de bovenverdieping van de woning zijn 3 slaapkamers en er is een mogelijkheid om op de zolder nog extra kamers te realiseren. Ook aan de auto is gedacht. Deze kun je parkeren op jouw eigen parkeerplaats.

De Wij Welgelegen ligt op steenworp afstand van alles wat stedelijk wonen zo aantrekkelijk maakt. Lekker eten in Lombok of in Oog-in-Al, cultuur snuiven in de oude sojafabriek en sporten in menig sportschool of in het park. Omsloten door de Ravellaan, Schönberglaan, Bartóklaan en de oudste weg naar Utrecht - de Leidseweg - is De Wij Welgelegen zeer goed bereikbaar per auto, fiets en met het OV. De Wij is overal dichtbij!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Wij Welgelegen 5 Herenhuizen, 3 Patiowoningen en 1 Hoekvilla?

Bekijk ook het project De Wij Welgelegen 5 Herenhuizen, 3 Patiowoningen en 1 Hoekvilla »