Laatste appartement | De Schatkamer, De Meern

14 juni 2020

In het nieuwbouwproject De Schatkamer woon je op een centrale locatie in de Meern, niet ver van de binnenstad van Utrecht. Iets voor jou? Grijp dan nu deze kans! Er is nog slechts één appartement beschikbaar (koopsom € 297.500 v.o.n.).

Het laatste beschikbare appartement in De Schatkamer betreft bouwnummer 4. Dit ruime 2-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van 77 m². Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met comfortabele vloerverwarming, een moderne badkamer en een eigen buitenruimte. Jouw auto kun je parkeren op het privé-terrein. Hier vind je ook een privé-berging voor het stallen van je fiets.

De locatie van De Schatkamer is ideaal: De Meern ligt tussen de stad Utrecht en het Groene Hart. Zo kun je genieten van alles wat de binnenstad van Utrecht te bieden heeft, maar ook de rust opzoeken wanneer je dit wilt. Daarnaast heeft De Meern zelf ook diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, verenigingen en restaurants.

Wil jij eigenaar worden van dit laatste appartement? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar. De bouw van De Schatkamer is reeds gestart.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schatkamer?

Bekijk ook het project De Schatkamer

In verkoop
Meer informatie

De Schatkamer

De Meern


€ 267.500 tot € 370.000
70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte