Kom naar het kijkmoment! | Huren in Hof van Leyland, Woerden

29 februari 2020

De bouw van de huurwoningen in Hof van Leyland (fase 1) in Woerden vordert snel en de afronding nadert! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar (huurprijs vanaf € 1.330,-). Benieuwd? Kom op 12 maart a.s. naar het kijkmoment!

Zowel de buitenruimte als de woningen in Hof van Leyland hebben een duurzaam ontwerp. De buurt krijgt autovrije hofjes, veel openbaar groen en een duurzame oplossing voor de opvang en afvloeiing van regenwater. De gasloze woningen beschikken over een mooie woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Verder worden de woningen voorzien vloerverwarming, een luxe keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer met modern sanitair. 

Ben je geïnteresseerd maar nog geen huurder? In fase 1 zijn nog enkele huurwoningen beschikbaar. In de volgende fases komt nieuw aanbod aan huurwoningen. Meld je op de projectwebsite aan als geïnteresseerde om op de hoogte te blijven. Om in aanmerking te komen voor één van de woningen dien je aan de vastgestelde inkomensvoorwaarden te voldoen. Op de projectwebsite kun je de prijzen bekijken en controleren of je aan de voorwaarden voldoet. 

Veel woningen zijn al klaar om op hoogwaardig niveau afgewerkt te worden. Tijdens het kijkmoment ben je van harte welkom om de woningen en de setting van de diverse woonblokken zelf te bekijken. Het projectteam en de makelaars ontvangen je op locatie om je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over bijvoorbeeld de beschikbaarheid.

Wanneer? Donderdag 12 maart a.s. van 15:30 tot 17:00 uur
Waar? Betreed het bouwterrein vanaf het parkeerterrein op de Fagellaan en haal bij de bouwkeet aan de linkerkant een helm op.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Huren in Hof van Leyland?

Bekijk ook het project Huren in Hof van Leyland

In verhuur
Meer informatie

Huren in Hof van Leyland

Woerden


€ 1.210 tot € 1.390
116 m2 - 122 m2 woonoppervlakte