Inschrijven tot 6 november a.s. | De Stedeling, Nieuwegein

01 november 2020

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 67 huurappartementen van De Stedeling? Je hebt nog tot vrijdag 6 november a.s. 12.00 uur de tijd om je in te schrijven voor dit nieuwbouwproject in Nieuwegein. De inschrijving loopt via de projectwebsite.

De Stedeling wordt gerealiseerd in het voormalig kantoorpand aan de Zoomstede. Hier kun je straks modern en hoogwaardig wonen, met het gemoderniseerde, levendige centrum van Nieuwegein op loopafstand. De appartementen zijn onder meer geschikt voor starters en ouderen. Voor 39 van de woningen geldt een leeftijdsgebonden toewijzingsprocedure.

In het appartementencomplex komen 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 41 tot 82 m². Ze zijn voorzien van een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Ook beschikken diverse appartementen over een balkon of tuin. De woningen hebben een hoog afwerkingniveau en ze zijn zeer energie-efficient (A-label). De huurprijzen voor de appartementen variëren van € 870,- tot € 1395,- per maand.

Wil jij kans maken op één van de appartementen in De Stedeling. Zorg er dan voor dat jouw inschrijving voor aanstaande vrijdag 12.00 uur binnen is. Naar verwachting zullen de appartementen al in december 2020 worden opgeleverd. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Stedeling?

Bekijk ook het project De Stedeling

In verhuur
Meer informatie

De Stedeling

Nieuwegein


€ 870 tot € 1.395
41 m2 - 82 m2 woonoppervlakte
67 woningen beschikbaar