Inschrijven tot 25 mei a.s. | Hof van Leyland fase 2 - sociale koop, Woerden

21 mei 2020

Gisteren is de verkoop gestart van 5 sociale koopwoningen in fase 2 van het nieuwbouwproject Hof van Leyland in Woerden. Wil jij kans maken op één van deze woningen? Zorg er dan voor dat je inschrijving voor maandag 25 mei a.s. 12.00 uur binnen is.

De sociale koopwoningen hebben een woonoppervlakte van 95 m² en beschikken over 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote open ruimte op de tweede verdieping. De keuken, het toilet op de gegane grond en de badkamer worden casco opgeleverd en kun je naar jouw eigen smaak aanschaffen. Ook beschikken de woningen over een ruime tuin van circa 10 meter diep op het noordwesten, met hierin een vrijstaande houten berging. 

Hof van Leyland is een heerlijke plek om te wonen. Hier gaat de stad naadloos over in natuur. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de wijk en ook voor kinderen is er volop ruimte om te spelen. Daarnaast vind je in de nabije omgeving uiteenlopende voorzieningen en ben je in een mum van tijd op de snelweg A12. Ook de gezellige binnenstad van Woerden is dichtbij.

Schrijf je hier in voor één van deze 5 sociale koopwoningen. Doe dit voor aanstaande maandag 12.00 uur en wie weet word jij de trotse eigenaar van één van deze woningen.

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Hof van Leyland (Fase II - sociale koop)

Volledig verkocht