Inschrijven huurappartementen De Stedeling nog mogelijk

12 november 2020

Moderne en hoogwaardige 2- en 3-kamer huurappartementen voor jong en oud. Je vindt ze in De Stedeling in Nieuwegein. De eerste inschrijfperiode is inmiddels verstreken. Je kunt je nog inschrijven voor de nog beschikbare appartementen of de reservelijst.

De huurappartementen in De Stedeling hebben woonoppervlaktes variërend van circa 41 tot 82 m². Ze zijn voorzien van een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Ook beschikken diverse appartementen over een balkon of tuin. Het afwerkingsniveau is hoog. Ook zijn de woningen zeer energie-efficient (A-label). In en om het complex is er ruime mogelijkheid om jouw auto te parkeren. De huurprijzen voor de appartementen variëren van € 870,- tot € 1395,- per maand.

De locatie van De Stedeling is ideaal. Het project heeft een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Zo ben je met de auto binnen 5 minuten op de A2. De sneltram stopt voor de deur van het appartementencomplex. Deze brengt je binnen 30 minuten op Utrecht Centraal. Het levendige centrum van Nieuwegein bevindt zich op loopafstand. Hier kun je terecht voor jouw dagelijkse voorzieningen, maar ook voor een dag winkelen of heerlijk genieten op één van de terrassen.

Spreekt wonen in De Stedeling jou aan? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor één van de nog beschikbare huurappartementen of voor de reservelijst. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Stedeling?

Bekijk ook het project De Stedeling

In verhuur
Meer informatie

De Stedeling

Nieuwegein


€ 870 tot € 1.395
41 m2 - 82 m2 woonoppervlakte
67 woningen beschikbaar