Informatieavond | CPO Sluiseiland, Vianen

05 juli 2019

De plannen voor het CPO Sluiseiland in Vianen zijn volop in ontwikkeling. Zo is onlangs het structuurontwerp voor de woningen vastgesteld. Binnen het project is nog ruimte voor nieuwe leden. Kom op woensdag 10 juli a.s. naar de informatieavond en laat je verder informeren. 

Op de laatste Algemene Leden Vergadering van de CPO vereniging is het structuurontwerp voor de cpo woningen definitief vastgesteld. Dat wil zeggen dat alle huidige leden zich kunnen vinden in het ontwerp zoals het nu is voorgelegd door de architect en een keuze hebben gemaakt voor de af te nemen kavel in het ontwerp. Nu zijn de mensen die op de wachtlijst staan aan de beurt om hun keuze te maken. Er is nog ruimte voor nieuwe leden! Daarbij is er keus uit diverse appartementen, herenhuizen en maisonnettes. Inschrijving werkt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt‘. Op de projectwebsite vind je alle nodige informatie en inschrijfformulieren.

Voor belangstellenden is er op woensdag 10 juli een informatieavond in de Prenter, Grote Geusplein 1 in Vianen. Je bent van harte welkom vanaf 19:15 uur. Tijdens deze informatieavond vertellen de deelnemers graag meer over hun plan en kun je jouw vragen stellen en met hen in gesprek gaan.

In verband met de hoeveelheid te zetten koffie, is het prettig als je je vooraf aanmeldt via info@cposluiseiland.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?