Hierom kozen zij voor een appartement in Park Avenue

02 november 2020

De betaalbaarheid, de fijne locatie en de mogelijkheid om energieneutraal te wonen; het zijn enkele redenen waarom deze kopers kozen voor een woning in Park Avenue. Benieuwd naar hun hele verhaal? Bekijk hier het interview.

Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in het prachtige Leidsche Rijn Centrum. In het gebouw komen 55 ruime appartementen in diverse varianten en biedt daarmee voor ieder wat wils. Ook wordt het gebouw voorzien van een parkeerkelder. De locatie is fantastische met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Wil jij net als deze kopers ook graag wonen in het nieuwbouwproject Park Avenue? Bekijk dan op de projectwebsite welke appartementen er nog beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Park Avenue »