Herfstevent in Rijnvliet op 19 november a.s.

10 november 2022

Kom op zaterdag 19 november a.s. naar het Herfstevent in het prachtige Rijnvliet en geniet van de woonwijk in herfstsfeer. Tijdens het Herfstevent kun je al je vragen stellen over het nieuwbouwproject onder het genot van een kop koffie of warme chocolademelk!

Je bent op 19 november tussen 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in de tent op de brug nabij het voedselbos. Bekijk de exacte locatie van het Herfstevent op de kaart die te vinden is op de projectwebsite van Rijnvliet.

Maar er is meer!
Tijdens het Herfstevent krijg je de unieke gelegenheid om in Rijnvliet West de eerste woningen in aanbouw te bekijken. Zo krijg je een goed beeld bij de binnenkant van de woningen, de indeling en de hoeveelheid ruimte! Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan een korte rondleiding over het boomkronenpad en door het voedselbos. Wil je deelnemen aan een rondleiding? Meld je dan hier aan.

Nog vragen?
Heb je op voorhand nog vragen over Rijnvliet of het Herfstevent? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars van Rijnvliet.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

17 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000