Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw (woon)jaar!

28 december 2021

Team NieuwWonen Utrecht wenst je hele fijne feestdagen en vooral een gezond 2022, boordevol woonplezier. We hopen dat we je ook volgend jaar van dienst kunnen zijn: je helpen met het vinden van een woning of goede interieurtips voor kunnen schotelen.

Heb jij je lijstje met voornemens al klaar? Misschien is het in 2021 niet gelukt om een woning te vinden of twijfelde je nog? Dan is 2022 het moment om de stap te zetten. Ook dit jaar staan we klaar om het meest actuele woonnieuws in jouw regio met je te delen, zodat je altijd op de hoogte bent van interessante nieuwbouwprojecten bij jou in de buurt. Ook 2021 heeft ons in laten zien dat een fijne woonruimte enorm belangrijk is, aangezien je hier veel tijd doorbrengt. Misschien ben je er toch achter gekomen dat je een tuin erg mist? Of wil je liever juist kleiner gaan wonen? Wij helpen graag om je goede voornemens waarheid te maken.

Misschien heb je volgend jaar al een verhuizing op de planning staan of ben je net verhuisd. Gefeliciteerd! Nu is de tijd om aan de slag te gaan met nieuwe inrichting, het vormgeven of verbouwen van je tuin of aanpassingen doen aan je keuken of badkamer. We hopen dat onze artikelen met actuele woontips je op weg kunnen helpen.

Wil je dat we je op de hoogte houden van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht? Vul dan op jouw woonaccount je woonwensen in!