Eerste woning opgeleverd! | Buurtschap het Burgje, Odijk

26 april 2020

Goed nieuws: de eerste woning in Buurtschap het Burgje is opgeleverd. Wil jij ook landelijk wonen in dit nieuwbouwproject nabij Utrecht? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in zowel fase 1 als 2 van het project.

Nieuwbouwproject Buurtschap het Burgje in Odijk bestaat uit rij-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken. Je hebt de mogelijkheid om verschillende opties toe te voegen en kunt de woning dus aanpassen aan jouw woonwensen. 


De locatie op fietsafstand van Utrecht, de vele groenvoorzieningen en het duurzame karakter van deze wijk maken het Buurtschap een populaire plek om te wonen. De verkopend makelaar vertelt je graag meer over dit bijzondere project, dus neem gerust contact op.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap het Burgje | Fase II?

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase II

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap het Burgje | Fase II

Odijk


€ 354.950 tot € 725.500
139 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
11 woningen beschikbaar