Bouwwerkzaamheden Park Avenue gestart

20 april 2021

Vorige week zijn in Utrecht de bouwwerkzaamheden gestart van Park Avenue. Inmiddels zitten de eerste funderingspalen in de grond. Een volgende stap in de realisatie van dit gebouw met ruime appartementen en luxe penthouses.

De verkoop van het project verloopt voorspoedig. Inmiddels is ruim 92% van de woningen verkocht, staan er nog drie onder optie en is er nog slechts één riant penthouse te koop (bouwnummer 53). Deze bevindt zich op de bovenste verdieping van Park Avenue en heeft dan ook een bijzonder uitzicht op zowel de stad als het groene park Leeuwesteyn. Dit mooie uitzicht en het riante woonoppervlak (130 m²) maken dit penthouse voor Utrechtse begrippen echt uniek!

Naast het riante woonoppervlak en het prachtige uitzicht heeft dit penthouse ook een mooie leefkeuken van ruim 57 m², twee slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en een royale badkamer. En dat is nog niet alles! Dit penthouse beschikt namelijk ook over een riant terras van wel 34,8 m². Deze ligt op het zuid-oosten en biedt een prachtig uitzicht op het park. Zie jij jezelf hier al van het uitzicht genieten op een warme zomeravond?

De koopsom voor dit laatste penthouse bedraagt € 815.500,- v.o.n.

Meer weten?
Wil jij meer weten over dit project in Utrecht of over het nog beschikbare penthouse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Park Avenue.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht

€ 335.000 tot € 914.500