Binnenkort start verkoop | Haarzicht fase 2 Vleuten

07 juli 2018

Na de succesvolle verkoop van de eerste fase van Haarzicht in Vleuten start binnenkort de verkoop van fase 2. Deze fase bestaat uit 26 twee-onder-één-kapwoningen. Schrijf je alvast in voor dit project om de start verkoop niet te missen. Kom voor vragen over dit project naar de Meet & Greet op woensdag 11 juli a.s.

Fase 2 is voornamelijk gesitueerd in De Erven en De Lanen. Het gebied heeft een lage woningdichtheid en de openbare ruimte krijgt een landelijk karakter. Het landelijke beeld wordt gerealiseerd door smalle straten zonder trottoir die worden geflankeerd door grasbermen met bomen. Vanaf de straat lopen inritten naar de woningen waar parkeren hoofdzakelijk op eigen terrein plaatsvindt.

De architectuur van De Erven en De Lanen kenmerkt zich door een landelijke architectuurstijl, refererend naar de woningen in de omgeving. Zo hebben de woningen lage goten en lange dakvlakken en mooie overstekken, houten gevelbekleding en luiken. Alle woningen hebben een hoog en luxe afwerkingsniveau met onder andere een Siematic keuken, luxe tegelwerk en sanitair en hoge stompe deuren. Alle woningen zijn nul-op-de-meter en zijn voorzien van zeer goede isolatie, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp.

Meer specifieke informatie over de woningen is terug te vinden op de projectpagina van Haarzicht fase 2. Mocht je nog vragen hebben over dit project, bijvoorbeeld over het afwerkingsniveau of de meerwerkopties neem dan contact op met de verkopend makelaar of kom dan naar de Meet & Greet op woensdag 11 juli a.s.  Deze vindt van 18:00 tot 20:00 uur plaats bij Homestudios, Proostwetering 31 in Utrecht (congrescentrum 1e verdieping). Meld je vooraf wel graag even aan.