Appartementen binnen NHG-grens in De Nieuwe Defensie

16 oktober 2022

Nieuwbouwwoning kopen met de Nationale Hypotheek Garantie? Kies dan voor één van de nog beschikbare 2-kamerappartementen in De Nieuwe Defensie in Utrecht. Met een koopsom van € 355.000 vallen deze appartementen precies binnen de NHG-grens van 2022.

De compacte 2-kamerappartementen liggen op de 2e, 3e en 4e verdieping van Blok 3A. Ze hebben een woonoppervlak van 54 of 56 m² en zijn voorzien van een woonkamer, slaapkamer, een complete badkamer en toilet en een berging. De woonkamer is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Via de schuifpui kom je op het balkon, waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie en een goed boek. Dit balkon is gericht op het zuidwesten of zuidoosten en biedt uitzicht op het Energieplein. Tot slot beschik je over extra bergruimte in een externe berging in de kelder van het complex. Hier zijn bovendien twee plekken voor je gereserveerd in de fietsenstalling.

Voordelen van het kopen met NHG
Het kopen van een woning onder voorwaarden van de NHG heeft verschillende voordelen. Zo profiteer je onder andere van een lagere hypotheekrente. Daarnaast weet je zeker dat je hypotheek goed past bij je inkomen, waardoor je in je budget geld overhoudt voor andere uitgaven. En mocht er onverhoopt iets gebeuren in je leven waardoor je niet meer in staat bent om je hypotheek te betalen, dan fungeert de NHG als vangnet.

Iets voor jou?
Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen de 2-kamerappartementen. Op zoek naar een ander type woning? Ook dan biedt De Nieuwe Defensie mogelijkheden. Vraag ernaar bij de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

73 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000