Wonderwoods Utrecht: wonen in een groene oase

16 juni 2021

In het bruisende hart van Utrecht wordt Wonderwoods gerealiseerd. Twee groene woontorens waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken. En dat op loopafstand van het Centraal Station en de Utrechtse binnenstad.

Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. De twee torens van circa 73 en 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug te brengen in de stad, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. Ook worden toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Dat noemen we de weg naar geluk 2.0.
 
Meld je nog aan
De verkoop van de eerste fase van Wonderwoods is succesvol verlopen en de inschrijving is inmiddels gesloten. Komende weken vinden de eerste gesprekken plaats. Wil jij ook graag wonen in dit bijzondere, groene project midden in Utrecht? Meld je dan via de projectwebsite nog aan als reserve kandidaat. Meer weten? De makelaar staat je graag te woord.

Bekijk ook het project Wonderwoods

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods

Utrecht

€ 342.000 tot € 1.155.000