6 Redenen om te kiezen voor het laatste penthouse in Park Avenue

01 juli 2021

De verkoop van de appartementen en penthouses van Park Avenue in Utrecht gaat hard. Er is momenteel nog slechts één riant penthouse te koop (bouwnummer 54). We geven je 6 redenen waarom dit penthouse dé ideale plek is om te wonen!

1. Heel veel leefruimte
Met een woonoppervlakte van circa 130 m² heb je hier alle ruimte om fijn te wonen! Door het mooie hoge plafond van circa 3 meter oogt het penthouse nog ruimer.

2. Van alle gemakken voorzien
Een zeer riante woonkamer, een prachtige leefkeuken, 2 slaapkamers, een royale badkamer en een zeer ruim terras; dit penthouse heeft het allemaal!

3. Fantastisch uitzicht
Door de ligging van dit penthouse op de 6e verdieping geniet je hier van een prachtig uitzicht op zowel de stad als het groene park Leeuwesteyn.

4. Verlaagde maandlasten
In Park Avenue geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Park Avenue worden namelijk met een EPC-0,1 gebouwd. Dit geeft je als koper het recht op het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

5. Alle voorzieningen binnen handbereik
Winkels, eetgelegenheden, een bioscoop, scholen en gezondheidszorg, als je woont in Park Avenue vind je dit allemaal op loopafstand.

6. Perfecte bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Park Avenue is uitstekend. Je woont nabij het treinstation Utrecht Leidsche Rijn en met de auto ben je binnen no-time op de snelweg A2. Via de Dafne Schippersbrug is ook het gezellige centrum van Utrecht snel te bereiken.

Interesse?
Krijg jij al woonkriebels en zie jij jezelf al wonen in dit riante penthouse (koopsom € 799.500,- v.o.n., exclusief parkeerplaats). Maak dan je interesse kenbaar via de projectwebsite of neem contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.