22 januari 2019 informatieavond | Sluiseiland, Vianen

15 januari 2019

Sluiseiland wordt gerealiseerd op een prachtige plek omgeven door groen en water. Het plan heeft de afgelopen tijd steeds meer vorm gekregen. Tijdens de informatieavond op dinsdag 22 januari word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen! 

In oktober vorig jaar heeft het ontwerpbestemmingsplan groen licht gekregen van de gemeenteraad. Inmiddels is het voorlopige ontwerp voor het Zuidereiland gereed en is er verder gewerkt aan de openbare ruimte, de planning, het verkeerskundige ontwerp en de duurzaamheid in het plan.

De informatieavond vindt plaats op dinsdag 22 januari van 17:00 tot 20:00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis (Voorstraat 30, te Vianen). Let op: dit is nog geen verkoopdag en er zijn ook nog geen prijzen bekend.

Als je naar aanleiding van de inloopavond nog aanvullende vragen hebt, kun je hiervoor terecht op de inloopochtend in het Sluishuis, het informatiecentrum bij de rotonde op Sluiseiland. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 januari van 09:00 tot 12:00 uur. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.