21 december in verkoop! | TwentyFour, Utrecht

20 december 2019

TwentyFour, bestaande uit 5 luxe Villa's, is volop in ontwikkeling. De projectwebsite was al live. Aanstaande zaterdag 21 december wordt deze verder aangevuld, onder andere met meer informatie over de Villa's. Ook gaat het project dan in verkoop!

Van de 5 Villa's komen er 3 Villa's te koop (Kavels 1, 2 en 5). De Villa's voor Kavel 1 en 2 zijn ontworpen door de architect Ben Kraan. Voor Kavel 5 kun je kiezen uit 2 verschillende woningen (woning 5 en woning 5A), welke zijn ontworpen door dezelfde architect. Voor woning 5A zijn verschillende indelingsvarianten uitgewerkt. De prijzen voor de Kavels inclusief Villa variëren van € 1.217.000 tot 1.593.000 v.o.n. Kavel 1 en 2 zijn daarnaast ook als los Kavel beschikbaar. De prijs voor de losse Kavels bedraagt € 725.000 v.o.n.

TwentyFour ligt in de wijk Het Zand, een idyllisch plekje gelegen tussen de weg Het Zand en de Satijnvlinder. De wijk ligt tussen Parkwijk, Terwijde en het Máximapark en vormt het hart van Leidsche Rijn. Het Zand wordt omgeven door groen, oude boerderijen, slootjes en brede lanen. Verder zijn er diverse voorzieningen in de wijk: een gezondheidscentrum, winkelcentrum, sportpark en speelplaatsen zijn binnen handbereik.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en impressies op de projectwebsite van TwentyFour (update vanaf 21 december).