Webinar maandag 25 mei a.s. | Vogelhof, Utrecht

10 mei 2020

Op een prachtige, groene locatie vlakbij Leidsche Rijn worden 66 ruime woningen gerealiseerd. De PreSale van de woningen start op 4 juni. Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan voor de webinar over Vogelhof op maandag 25 mei a.s.

Vogelhof in het kort: 5 hoofdtypen woningen (met verschil in kleur en indeling van de gevel), ruime en energieneutrale woningen met verschillende indelingsvarianten, de beschikking over een privétuin en toegang tot de enorme gezamenlijke binnentuin en koopsommen vanaf € 225.392,- v.o.n. En de locatie? Naast het Amsterdam-Rijnkanaal, in het toekomstige Park Leeuwesteyn én op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht.

Wil jij graag meer weten over dit mooie project? Meld je dan hier aan voor de webinar. Je krijgt dan meer te horen én te zien over de woningen en het project. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. De webinar vindt plaats op maandag 25 mei a.s. van 19.30 tot 20.30 uur. Als je je hebt aangemeld, ontvang je voor aanvang een link per e-mail om de webinar te volgen. 

Bekijk ook het project Vogelhof

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht

€ 608.000 tot € 849.000