Verkoop NieuwGruttersHof in volle gang

02 maart 2023

De verkoop van de 16 appartementen van NieuwGruttersHof in Utrecht is in volle gang. Je kunt je nu via de projectwebsite definitief inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Dit kan nog tot woensdag 8 maart a.s. 12.00 uur.

De appartementen van NieuwGruttersHof zijn allemaal verschillend en variëren in grote van 53 tot 104 m² met een ruime woonkamer. De keuken is niet inbegrepen en kan dan ook nog naar eigen smaak ingericht worden. Daarnaast beschikken de appartementen over 1 of 2 slaapkamer(s). De badkamer wordt compleet opgeleverd met ligbad, douche en wastafelmeubel. Daarnaast heeft de ontwikkelaar gekozen voor kwalitatief goede materialen, waardoor het geheel een luxe uitstraling krijgt. Zo worden de appartementen opgeleverd met strakke wanden en houten deurkozijnen.

Ook aan duurzaamheid is gedacht. Op het dak komen zonnepanelen en je woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. De appartementen zijn dan ook gasloos en worden voorzien van comfortabele vloerverwarming. De binnentuin geeft serene rust met veel privacy en is daarnaast ook dé plek waar je je buren kunt ontmoeten. Bewoners van de appartementen op de begane grond hebben een buitenruimte die grenst aan de binnentuin. Alle overige bewoners hebben er vanuit hun woning of buitenruimte zicht op. En dat allemaal vlak bij het oude centrum van Utrecht!

Verhuizen op korte termijn
Wie al een kijkje heeft genomen op de Gruttersdijk, ziet dat de bouw al gestart is. De bouw is inmiddels in een ver gevorderd stadium. De verwachting is dat de appartementen dit voorjaar worden opgeleverd. Zo kun jij dus al snel verhuizen naar je nieuwe appartement zonder dubbele maandlasten.

Schrijf je nu in!
Wil jij wonen in NieuwGruttersHof vlak bij de Utrechtse binnenstad? Schrijf je dan nu via de projectwebsite in voor jouw favoriete appartement(en). Meer weten? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

16 woningen beschikbaar
53m - 104m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 840.000