Verkoop gestart | Buurtschap Het Burgje fase 3, Odijk

19 juni 2020

Op 16 juni is de verkoop gestart van een nieuwe fase van Buurtschap Het Burgje in Odijk. In deze fase komen in totaal 55 woningen, waarvan er nu 21 in verkoop zijn. Inschrijven voor jouw favoriete woning kan nog tot dinsdag 23 juni a.s. 12.00 uur.

Het aanbod in deze fase is zeer divers en bestaat uit rij- en hoekwoningen, tweekappers en ook enkele vrijstaande woningen (koopsommen van € 391.000,- v.o.n. tot € 705.000,- v.o.n.). De woningen zijn onderverdeeld in verschillende types en worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken. Voor de woningen zijn diverse meerwerkopties mogelijk. De verkopend makelaar vertelt je hier graag meer over.

Buurtschap Het Burgje bestaat uit 141 woningen die gelegen zijn rondom één van de centrale groene hotspots. Hier geniet je van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik. Daarnaast pluk je hier ook de vruchten van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Voor kinderen is hier voldoende ruimte om vrijuit te spelen, terwijl jij geniet van de wijde vergezichten.

Kijk voor de specificaties van de woningen op de prijslijst. Heb je jouw favoriete bouwnummer gevonden? Schrijf je dan snel in. Dit kan nog tot aanstaande dinsdag 12.00 uur. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap Het Burgje | Fase III?

Bekijk ook het project Buurtschap Het Burgje | Fase III

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap Het Burgje | Fase III

Odijk


€ 391.000 tot € 705.000
149 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
21 woningen beschikbaar