Verkoop betaalbare koopwoningen De Groene Steegjes start 11 mei

10 mei 2022

Goed nieuws! In navolging van de vrije sector koopwoningen in De Groene Steegjes (Utrecht) gaan nu ook de betaalbare koopwoningen van het nieuwbouwproject in verkoop. De digitale inschrijving opent aanstaande woensdag 11 mei om 9.00 uur.

In totaal komen er 49 betaalbare koopwoningen in De Groene Steegjes. De variatie is groot. Bovenwoningen, gelijkvloerse benedenwoningen, hofwoningen en souterrainwoningen: in De Groene Steegjes vind je het allemaal! De koopsom voor deze woningen ligt tussen de € 300.000,- en € 355.000,- v.o.n., wat de woningen zeer geschikt maakt voor starters op de woningmarkt. Om voor de betaalbare koopwoningen in aanmerking te komen moet je wel voldoen aan de voorwaarden. Zo geldt er onder andere een maximaal jaarinkomen en een zelfbewoningsplicht. Bekijk de uitleg en volledige voorwaarden op de projectwebsite van De Groene Steegjes.

Schrijf je in!
Weet jij al welke woning je kiest? Ga je voor een gelijkvloerse benendenwoning met tuin, een fraaie bovenwoning met balkon en een eigen voordeur of kies je voor de twee-laagse hofwoningen aan een groen plein? Ben je eruit? Schrijf je dan vanaf 11 mei a.s. 9.00 uur in via de projectwebsite. De inschrijving loopt tot woensdag 18 mei a.s. 17.00 uur.