Tuinhof Ameide: duurzaam wonen in 2023

09 november 2022

De zekerheid van een nieuwbouwwoning in 2023 met nagenoeg geen energiekosten? Kies voor één van de 22 duurzame nul-op-de-meterwoning in Tuinhof Ameide. De realisatie van dit nieuwbouwproject is in volle gang en de woningen worden medio 2023 opgeleverd.

De daken van de woningen in Tuinhof Ameide worden voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Deze wekken bij een gemiddeld huishouden/verbruik voldoende energie op om de teller van de elektriciteitsmeter aan het einde van het jaar weer op nul te brengen. Grote kans dat je hiermee enkele honderden euro's bespaart op je huidige, maandelijkse energiekosten. De woningen zijn verder full electric en voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming op alle verdiepingen voor warmte én koeling.

Met een woning in Tuinhof Ameide ben je dus klaar voor de toekomst, zonder zorgen over grote investeringen met betrekking tot de verplichte energietransitie. Bij een aankoopprijs van € 465.000 v.o.n. met een investering van € 100.000 eigen geld door overwaarde van je huidige woning, bespaar je zelfs circa € 300,- netto per maand. Graag informeren wij je inhoudelijk over, zodat je persoonlijke omstandigheden kunnen worden meegenomen.

Nog enkele woningen te koop
Ook wonen in Tuinhof Ameide? Er zijn op dit moment nog een aantal woningen te koop. Je hebt nog keuze uit de laatste levensloopbestendige woning met een woonoppervlak van 118 m² en een privé perceel van 161 m², enkele hoek- en tussenwoningen met woonoppervlaktes variërend van 132 tot 150 m² met achtertuinen van circa 10 meter diep en nog één ruime vrijstaande woning met een woonoppervlak van 183 m² en een privé kavel van maar liefst 280 m². De koopsommen variëren van € 465.000,- v.o.n. tot € 725.000,- v.o.n. inclusief energiesysteem.

Feestelijke start bouw woningen en openstelling bouwplaats
Nog voor de Kerst zal met de huidige kopers van een woning in Tuinhof Ameide de start van de bouw feestelijk worden gevierd. De kopers worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Daarnaast wordt op zaterdag 10 december a.s. de bouwplaats opengesteld voor potentiële kopers. Iedereen die interesse heeft in Tuinhof Ameide is dan tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om de bouwplaats te bezoeken. Het verkoopteam staat dan voor je klaar om de nog beschikbare woningen te laten zien en al jouw vragen te beantwoorden. Wil je langskomen op 10 december? Stuur dan even een mail naar info@tuinhofameide.nl dat je langskomt en met hoeveel personen. Zo kan daar rekening mee gehouden worden qua catering.

Interesse in een woning in Tuinhof Ameide?
Heb je concrete interesse in wonen in Tuinhof Ameide of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

11 woningen beschikbaar
50m - 183m woonoppervlakte
€ 217.500 tot € 725.000