Start verkoop Wonderwoods specials in hartje Utrecht

12 december 2021

Zeer riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes en een fantastisch uitzicht over de stad Utrecht; de twee specials van Wonderwoods zijn echte pareltjes. Benieuwd of één van deze past bij jouw woonwensen? Lees dan snel verder!

De twee verdiepingen tellende specials liggen beiden op de 13e en 14e verdieping van Wonderwoods. De ene heeft een woonoppervlakte van 272 m² (met 7 kamers, waarvan 3 slaapkamers) en een buitenruimte van 82 m². De ander is met een woonoppervlakte van 286 m² (met 8 kamers, waarvan 4 slapers) nog ruimer. Ook de buitenruimte is met 91 m² net een slagje groter. Maar welke je ook kiest, je bent sowieso verzekerd van een zee aan ruimte en een fantastisch uitzicht over de stad. De koopsommen voor deze specials bedragen € 2.595.000 en € 2.700.000 v.o.n.

Natuurrijke leefomgeving
De twee torens van Wonderwoods, van circa 73 en 105 meter hoog, vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Maar Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw. Het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Wanneer je hier woont word je ondergedompeld in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. En dat in hartje Utrecht!
 
Interesse? 
Zie jij jezelf hier al wonen? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. De bouw van Wonderwoods is in december 2020 gestart. De verwachting is dat de eerste appartementen eind 2023 zullen worden opgeleverd, met een doorloop tot begin 2024.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonderwoods?

Bekijk ook het project Wonderwoods

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonderwoods

Utrecht

37 woningen beschikbaar
50m - 157m woonoppervlakte
€ 342.000 tot € 1.155.000