Start verkoop | Parijsch: Forteneiland, Culemborg

07 maart 2019

Mooie rijwoningen, luxe hoekhuizen, charmante tweekappers en een speciale torenwoning, in Forteneiland Oost in Culemborg vind je het allemaal. Kom op woensdag 13 maart a.s. naar de start verkoop van de woningen in het Atelier Parijsch in Culemborg.

Op Forteneiland vind je diverse woningtypes. Dus of je nu een huis voor z’n tweetjes zoekt of hier met een groot gezin wilt gaan wonen… op Forteneiland ben je aan het juiste adres. Hier staan huizen voor jonge of oudere stellen, grote gezinnen, eigenwijze ondernemers, maar bovenal voor mensen die willen genieten van het buitenleven.

Op Forteneiland heeft de natuur een hoofdrol. En dat verleidt om naar buiten te gaan en te genieten. Doe nieuwe energie op aan de waterkant of raak wat energie kwijt op de speelplek in de parkzone langs het water. Ervaar hoe fijn het is als de hectiek van de stad en een drukke werkdag mijlenver weg lijken.

Ben je nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject? Kom op woensdag 13 maart van 19:00 tot 20.00 uur naar de start verkoop. Deze vindt plaats in het Atelier Parijsch, Prijsseweg 14 in Culemborg. Je bent van harte welkom!