Start verkoop | De Boemerang, Houten

11 juli 2019

Wonen op een locatie die anders is dan andere woonlocaties en waarbij je binnen 10 minuten werkelijk alles bij de hand hebt. Dat is wonen in De Boemerang in Houten. De verkoop van de appartementen van dit bijzondere project start op donderdag 18 juli a.s.  

In de Boemerang kun je kiezen uit verschillende appartementen. De verschillende types variëren in grootte en indeling; van 3 kamers binnen een woonoppervlak van circa 71 m² tot penthouses met 4 kamers binnen een woonoppervlakte van circa 150 m² en een riant dakterras. Dankzij de gevelkozijnen van vloer tot plafond heeft jouw appartement veel lichtinval. Ook fijn is dat jouw nieuwe hoogwaardig afgewerkte appartement met de lift direct te bereiken is vanuit de veilig afgesloten parkeergarage, waar voor elk appartement minimaal 1 eigen parkeerplaats is gereserveerd. Je koopt al een appartement in De Boemerang vanaf € 284.000,- v.o.n.

Nieuwsgierig? Kom donderdag 18 juli aanstaande naar de start verkoop en kom meer te weten over dit project. De start verkoop vindt tussen 18.00 en 20.00 uur plaats op de bouwlocatie, ter hoogte van de kruising van de Kromme en de Lange Schaft in Houten.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Boemerang?

Bekijk ook het project Boemerang

In verkoop
Meer informatie

Boemerang

Houten


€ 299.500 tot € 668.500
70 m2 - 156 m2 woonoppervlakte