Start verkoop | Blauwpoort, Vianen

12 januari 2019

Op woensdag 16 januari a.s. gaat de verkoop van start van het bijzondere nieuwbouwproject Blauwpoort in Vianen, bestaande uit 6 unieke woningen. De start verkoop vindt tussen 18:00 en 19:30 uur plaats aan Het Klooster 1 in Vianen.

Het nieuwbouwproject Blauwpoort is gelegen in het oude centrum van Vianen tegen de oude muur aan. Een stevig fundament om de 6 unieke woningen op te bouwen. Wat extra bijzonder is aan dit project is dat er volop ruimte is voor groen, ruimte en licht. De woningen worden gerealiseerd op de voormalige Kasteeltuin. Door de vele woningtypes binnen Blauwpoort is er voor een ieder wat wils. Een mooie eengezinswoning met een heerlijke tuin waar de kinderen ongestoord buiten kunnen spelen, of juist een levensloopbestendige woning met het oog op de toekomst? Het kan allemaal. 

Blauwpoort bevindt zich midden in het historische centrum van Vianen. Voor de dagelijkse boodschappen ben je zo op de Voorstraat, maar ook een terrasje of een hapje eten kan prima in de oude binnenstad. Kortom, alle benodigdheden op steenworp afstand!