Start verkoop 21 november | Rijnvliet Midden, Leidsche Rijn

19 november 2018

Rijnvliet Midden maakt deel uit van een nieuw te ontwikkelen woonwijk aan de zuidzijde van Leidsche Rijn: Rijnvliet. Het deelplan heeft ruimte voor 54 woningen variërend van type tot woonoppervlak. Interesse? Noteer dan de start verkoop in je agenda op 21 november. 

Rijnvliet midden ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. De wijk kenmerkt zich door de groene  omgeving en is daarom een heerlijke plek om te wonen. Op zoek naar de gezelligheid van de stad? Leidsche Rijn Centrum ligt op steenworp afstand en ook de binnenstad van Utrecht is gemakkelijk te bereiken. Voor de voorzieningen hoef je Rijnvliet echter niet te verlaten. De nieuwbouwwijk beschikt straks namelijk over een basisschool, groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen,  rugbyclub, manage en uiteraard diverse winkels. 

Het woningaanbod van deelplan Rijnvliet Midden bestaat uit: 
- 16 Tussenwoningen
- 10 Hoekwoningen
- 22 Tweekappers
- 6 Luxe vrijstaande villa's

Interesse? Kom dan dinsdag 21 november van 17:30 tot 19:00 uur naar de start verkoop in het Informatiecentrum Leidsche Rijn (Verlengde Hogeweidebaan 1 te Utrecht). Vanaf deze datum zal de verkoopdocumentatie beschikbaar worden gesteld en kun je je digitaal inschrijven voor de woningen die je voorkeur hebben.