Start verkoop 11 juli a.s. | Sinfonia, Utrecht

07 juli 2019

Op donderdag 11 juli a.s. om 17.30 uur start de verkoop van het nieuwbouwproject Sinfonia in Utrecht. Vanaf dat moment kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning. Wordt het een appartement, een stadswoning, of toch een herenhuis?

Sinfonia ontstaat uit een samenspel van twee architecten, met als uitkomst twee unieke woonblokken. Het ene woonblok is gelegen aan het Park Leeuwesteyn en het andere woonblok heeft uitzicht over het Amsterdam Rijnkanaal. De woningen zijn ruim en voorzien van unieke gevels.

Naast de bijzondere architectuur, de hoge duurzaamheidsambities (o.a. gasloos wonen), de grote stadstuinen en eetbare ecologische zone, kenmerkt Sinfonia zich door de vele indelingsmogelijkheden van de verschillende woningen. Twee woonkamers, een grote leefkeuken, kantoor aan huis, een speelkamer voor de kinderen, meer of grotere slaapkamers; het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Wil je graag meer informatie over dit project? Kom dan donderdag 11 juli tussen 17.30 en 19.00 uur naar de informatieavond in het Informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht. Je bent van harte welkom!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sinfonia?