Sluiseiland Centraal: 5 redenen waarom jij hier wil wonen!

19 december 2020

In het hart van het Sluiseiland in Vianen wordt Sluiseiland Centraal gerealiseerd. De verkoop van de herenhuizen en appartementen gaat hard. En dat is niet gek, want dit nieuwbouwproject heeft veel te bieden. Vijf redenen waarom dit een ideale woonomgeving is!

1. Op het Sluiseiland geniet je elke dag weer van al het groen en water om je heen. De grasvlaktes, bomenrijen, taluds, dijken, beschoeiing, rietoevers staan symbool voor het zo unieke karakter van Sluiseiland.

2. De ligging van de woningen is al bijzonder, maar de architectuur is dat zeker ook. De opvallende glazen kamers halen de omgeving als het ware naar binnen. Het geeft de woningen bovendien een volledig eigen identiteit, die tegelijkertijd goed past bij het DNA van Vianen.

3. Vanuit je woning loop je zo de parkachtige omgeving in. Hardlopen, de hond uitlaten, spelen: het kan allemaal. Ook zijn er voldoende bankjes om te genieten van voorbijkomende bootjes en de sluizen. 

4. Door het intieme karakter heerst er een fijne sfeer op het Sluiseiland. Je kent de andere bewoners en je maakt makkelijk een praatje. Gezellig toch?

5. In het plan zijn horecavoorzieningen, ­havenfaciliteiten en kleinschalige sanitaire voorzieningen opgenomen. Bovendien kan er ruimte worden verhuurd aan ­zorgverleners zoals een fysio of een pedicure.

Meer informatie? 
Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in dit populaire nieuwbouwproject. Krijg jij al woonkriebels? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Centraal?

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal

In verkoop
Meer informatie

Sluiseiland Centraal

Vianen


€ 375.250 tot € 721.750
86 m2 - 140 m2 woonoppervlakte
22 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal »