Schrijf je nog snel in voor Goud & Groen in Harmelen

12 september 2018

Heb jij je al ingeschreven voor het nieuwbouwproject Goud & Groen in Harmelen? Je hebt nog een aantal dagen de tijd om je in te schrijven op één van de 12 eengezinswoningen of 12 appartementen. De inschrijving loopt tot dinsdag 18 september a.s. (12:00 uur). 

De woningen en appartementen in Goud & Groen zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn ze bijvoorbeeld voorzien van een warmtepomp. Geen onzekerheden meer in de toekomst over welke kosten eventueel geïnvesteerd moeten worden om je woning gasloos te maken. Naast het alternatief voor gas geeft de warmtepomp je ook het comfort van vloerverwarming en eventueel vloerkoeling. Bij elke woning hoort een een eigen parkeerplaats, dus je hoeft niet meer te zoeken naar een parkeerplek ver van je huis.

Het nieuwbouwproject Goud & Groen komt in een groene omgeving tegenover het Koningspark en aan de rand van het centrum van Harmelen. Met de fiets is het groene landschap rondom Harmelen binnen handbereik. En ben je een boodschap vergeten? Geen punt, de supermarkt is om de hoek.