Schrijf je in als reservekandidaat | WITT, Woerden

04 oktober 2020

Op loopafstand van de historische binnenstad van Woerden wordt WITT gerealiseerd, een nieuwbouwproject met zowel eengezinswoningen als appartementen. Wil jij ook nog in aanmerking komen voor een woning in dit project? Schrijf je dan in voor de reservelijst.

Het nieuwbouwproject WITT komt op de voormalige locatie van tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het project biedt voor elke portemonnee en woonwens een geschikte woning. Van grote en kleinere appartementen, royale eengezinswoningen met tuin tot bijzondere hoekwoningen met de mogelijkheid van werken aan huis. WITT krijgt daarnaast een gemeenschappelijke binnentuin, waar je als buurtbewoners samen kunt genieten. Lees hier meer over de woningen en appartementen.

Inmiddels is een deel van de woningen en appartementen verkocht en staat het overgrote deel onder optie. Schrijf je in als reservekandidaat voor jouw favoriete woning om nog in kans te maken op een woning in dit nieuwbouwproject. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - woningen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - woningen

In verkoop
Meer informatie

Witt - Woerden - woningen

Woerden


€ 440.000 tot € 595.000
145 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
10 woningen beschikbaar