Ruime appartementen nabij het stadshart van Vianen

24 april 2021

Hoe gaaf is het om te wonen op een eiland? Het kan op het Sluiseiland nabij het stadshart van Vianen. Op Sluiseiland Centraal zijn er nog 4 ruime appartementen te koop. Hier geniet je van de combinatie van nieuwbouw, comfort, beleving, historie en puur gemak.

Appartement E15 - koopsom € 511.750,- v.o.n.
Dit appartement van circa 127 m² ligt de bel-etage van het gebouw. De woning heeft een ruime woonkamer en keuken en 2 slaapkamers. Op jouw privé terras, dat ligt op het oosten, kijk je uit op het Merwedekanaal.
  
Appartement E17 - koopsom € 375.250,- v.o.n.
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Met een woonoppervlak van circa 87 m², een ruime woonkamer en keuken en 2 slaapkamers heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. Op jouw balkon, met uitzicht op het Merwedekanaal, geniet je van een heerlijk ontbijtje in de ochtendzon.
 
Appartement E28 - koopsom € 658.750,- v.o.n.
Dit royale appartement (circa 146 m² woonoppervlak), dat ligt op de bovenste verdieping, heeft een zeer ruime en lichte living, 3 grote slaapkamers en een riante badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een fijn balkon op het oosten met uitzicht op het Merwedekanaal. 
 
Appartement E29 - koopsom € 721.750,- v.o.n.
In dit appartement, met een woonoppervlakte van circa 157 m², is alles heerlijk ruim: de lichte living en keuken, de 2 slaapkamers en ook de badkamer is van formaat. Het appartement ligt op de bovenste verdieping van het gebouw. Op het balkon op het westen geniet je na een lange dag werken van de avondzon en het uitzicht op de haven.
 
Wat al deze appartementen gemeen hebben, is de hoogwaardige architectuur en de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse stallingsgarage. Daarnaast zijn de appartementen CO₂-neutraal met een EPC waarde van ‘nul’. Naar verwachting zullen de appartementen in de zomer van 2022 worden opgeleverd.

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in één van deze appartementen op Sluiseiland Centraal of wil je graag meer weten? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Centraal?

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal

In verkoop
custom media