Royaal wonen in Havenkwartier, Nieuwegein

12 juli 2023

Ben je op zoek naar een ruime nieuwbouwwoning in een groene en waterrijke omgeving en nabij diverse voorzieningen? Kijk dan eens naar de unieke woningen van Havenkwartier in Nieuwegein. Hier zijn momenteel nog diverse royale woningen te koop.

Havenkwartier is onderdeel van de wijk Rijnhuizen en biedt jou prachtige woonkansen aan het water en in het groen. In totaal komen er 29 appartementen, 55 rij- en hoekwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Keuze genoeg dus! Met Havenkwartier krijgt Rijnhuizen ook een nieuwe haven, met volop ruimte voor waterplezier.

Op dit moment is de eerste fase van Havenkwartier in verkoop. Deze bestaat uit 41 rij- en hoekwoningen en 14 havenwoningen (koopsom variërend van € 462.500 tot 896.000 v.o.n.), waaronder een aantal woningen aan de haven met mogelijkheid tot een eigen ligplaats.

Vele voorzieningen dichtbij
Havenkwartier ligt aan het Merwedekanaal aan de zuidkant van Rijnhuizen. Langs het Merwedekanaal wordt een robuust oeverpark gecreëerd, dat straks samen met het bestaande water en groen in de wijk een prachtige, bio-diverse plek vormt voor recreatie en ontspanning. In de omgeving is er daarnaast van alles te beleven. Er is een veelzijdig aanbod aan cultuur, sportverenigingen, onderwijs, winkels en horeca. Daarnaast ben je met de fiets of auto in een mum van tijd in winkelcentrum Cityplaza met maar liefst 150 winkels!

Interesse?
Spreekt wonen in Havenkwartier jou aan en wil je graag meer weten over de woningen en/of dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en het actuele aanbod.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenkwartier | Fase 1A?

Bekijk ook het project Havenkwartier | Fase 1A

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havenkwartier | Fase 1A

Nieuwegein

1 woning beschikbaar
105m - 196m woonoppervlakte
€ 462.500 tot € 896.000