Rijnvliet: staat het Zomerevent van 24 juni al in je agenda?!

01 juni 2023

Ben je benieuwd hoe wonen in de populaire wijk Rijnvliet, westelijk van Utrecht, eruit ziet? Kom 24 juni aanstaande dan naar het Zomerevent en bewonder de locatie waar je alles hebt om heerlijk te kunnen wonen, werken, ondernemen en recreëren.

De zon schijnt volop. Daarom is het de perfecte tijd om met een koud drankje en een ijsje te genieten van de zomer in de wijk Rijnvliet. Op 24 juni ben je van harte welkom om de sfeer in de wijk te proeven en je aan te sluiten bij de rondleiding door het unieke voedselbos, om 11:30 of 12:00 uur. Dit bos wordt onderhouden door eigen bewoners en heeft onlangs een Europese prijs in de wacht gesleept. Ook kun je op het event al je vragen over wonen in Rijnvliet stellen aan de projectontwikkelaar en makelaars.

Ruim wonen in een groene, waterrijke omgeving
In Rijnvliet is het comfortabel wonen met een veelzijdig woningaanbod, geschikt voor alle leeftijden en levensfases. De ruim opgezette wijk bevat veel groen en water, met de nodige voorzieningen om de hoek. Daarnaast vind je de wijk, ook wel het Nieuwe Tuindorp van Utrecht genoemd, op 20 minuten afstand van de binnenstad van Utrecht en binnen een paar minuten bevind je je op de A2 en A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

Goed voorbereid naar het Zomerevent
Zie jij jezelf al wonen in deze unieke wijk? Fase 14 van de nieuwbouwwijk is op dit moment in verkoop en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. De start van de bouw staat zelfs al gepland voor deze maand (juni 2023). Ben je benieuwd naar het beschikbare woningaanbod, bekijk dan de projectpagina. Zo kun je je al inlezen in de woning naar jouw interesse en ga je goed voorbereid naar het event. Neem bij vragen vooraf contact op met één van de verkopend makelaars.

We zien je graag op het event!