Reminder start verkoop | De Parkwachter Utrecht

27 juni 2018

Kom op donderdag 5 juli a.s. naar de start verkoop van De Parkwachter in Utrecht. Deze vindt plaats in De Vrijstaat, Hof van Monaco 3 in Leidsche Rijn Utrecht. De inloop van de start verkoop is vanaf 19:00 uur, de presentatie start om 19:30 uur.

De Parkwachter is een kleinschalig gebouw, bestaande uit 6 woonlagen met 43 luxe koopappartementen. Er worden 6 verschillende typen appartementen gebouwd in diverse woonoppervlakten. Deze variëren van ca. 100 m² tot circa 240 m². In De Parkwachter is duurzaamheid een belangrijk aspect. Denk daarbij onder andere aan warmte- en koude opslag in de grond, triple glas, gasloze oplevering en zonnepanelen.

De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Daarnaast ben je via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.