Prachtige Villa beschikbaar | TwentyFour, Utrecht

08 maart 2020

Nieuwbouwproject TwentyFour (Utrecht) omvat 2 deelplannen, waarvan er in het plan ‘De Heeren van ’t Zand’ nog 1 Villa beschikbaar is (koopsom € 1.562.000). Geïnteresseerd? Bekijk hier de kenmerken van deze Villa.

TwentyFour is gelegen op een idyllisch plekje tussen de weg Het Zand en de Satijnvlinder. De wijk ligt tussen Parkwijk, Terwijde en het Máximapark en vormt het hart van Leidsche Rijn. Het Zand wordt omgeven door groen, oude boerderijen, slootjes en brede lanen. Verder zijn er diverse voorzieningen in de wijk: een gezondheidscentrum, winkelcentrum, sportpark en speelplaatsen zijn binnen handbereik.

De beschikbare kavel wordt aangeboden met Villa, maar kan ook als Kavel zonder Villa worden gekocht. De Villa is ontworpen door architect Ben Kraan, wordt gebouwd op een royale Kavel en beschikt over een eigen oprit. Prachtige luiken, uitbouwen en bijzondere detaillering geven de woning een luxe en landelijke uitstraling. Dankzij de riante glaspartijen rondom heb je vrij uitzicht over ‘t Zand en de besloten royale tuin. Je kunt de woning aanpassen aan jouw woonwensen; er zijn veel indelings- en uitbreidingsopties mogelijk. 

Wil jij graag wonen in De Heeren van ’t Zand? Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom TwentyFour?

Bekijk ook het project TwentyFour

In verkoop
Meer informatie

TwentyFour

Utrecht


€ 1.285.000
241 m2 - 334 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar