Per direct beschikbaar | Villapark Bosranden Huis ter Heide

25 juli 2018

Wonen in de bossen bij Zeist, op minder dan 10 kilometer van de bruisende stad Utrecht en met het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw. Het kan in Villapark Bosranden in Huis ter Heide. Er zijn er nog enkele woningen beschikbaar in fase 2, waaronder riante helft van dubbele villa’s.

De villa’s van het type ‘Helft van dubbel’ hebben een woonoppervlakte van maar liefst 176 m² en staan op een brede kavel. De woningen hebben een garage, een mooie kapvorm en een klassieke erker aan de voorzijde. Residentiële terrasdeuren alsook klassieke elementen geven de woningen een statig karakter. Dankzij de vele raampartijen aan de voor- en achterzijde en zijkant van de woning profiteer je bovendien van een schitterende lichtinval en de mooiste doorkijkjes op de groene omgeving.

Opvallende architectuur, ruime kavels en een groene woonomgeving vormen de basisingrediënten voor Villapark Bosranden. De royale kavels bieden je de ruimte om zowel binnen als buiten te genieten. Het gebied staat bekend om haar talloze en prachtige fietsroutes. Stap na een lange dag werken op de mountainbike en fiets op je gemak door de bossen. Ontspannen was nog nooit zo fijn en zo dichtbij!