Ontdek Park Avenue (Utrecht) tijdens online webinar op 6 mei a.s.

01 mei 2020

In Leidsche Rijn Centrum wordt Park Avenue gerealiseerd, een appartementencomplex met 55 ruime appartementen. Neem op woensdag 6 mei a.s. deel aan de online webinar, zodat je helemaal op de hoogte bent van dit project voor de start van de PreSale op 7 mei a.s.

Tijdens de online webinar vertelt één van de verkopend makelaars je meer over het gebouw, het beschikbare woningaanbod en de omgeving van dit nieuwbouwproject in Utrecht. Ook krijg je meer informatie over de inschrijfprocedure en de PreSale periode. Hierdoor ben je goed voorbereid op de start van de digitale PreSale! Wil je meedoen aan de online webinar? Laat dit dan weten aan de verkopend makelaar. Zij sturen je dan een link per mail, waarmee je je kunt aanmelden. Vlak voor aanvang van de webinar ontvang je per e-mail de link om deel te nemen. De webinar begint om 19:30 uur en duurt ongeveer een half uur.

De PreSale van de appartementen start op 7 mei a.s. om 20.00 uur exact via het digitale loket. Bij de inschrijving speelt tijdsvolgorde een belangrijke rol. Stuur het volledig ingevulde inschrijfformulier daarom zo snel mogelijk, maar na 20.00 uur, in. Kijk voor meer informatie op de projectpagina of neem contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
55 woningen beschikbaar