Omgevingsvergunning voor New Roots verleend

19 december 2022

Op donderdag 8 december 2022 is de omgevingsvergunning voor nieuwbouwproject New Roots door de gemeente Utrecht verleend. Dit houdt in dat de bouw van dit project op een prachtige plek in Utrecht Leidsche Rijn weer een stap dichter bij is.

De verleende omgevingsvergunning ligt de komende zes weken ter inzage bij de gemeente. Gedurende deze periode kan men reageren op de verleende omgevingsvergunning. Wanneer er geen reacties binnenkomen, zal de omgevingsvergunning ongeveer eind januari 2023 onherroepelijk worden. Begin februari 2023 kan de grond dan ook daadwerkelijk worden geleverd.

Nog enkele Herenhuizen met ruime tuin te koop in fase 1b
Wist je dat de drie- en vierlaagse Herenhuizen in New Roots fase 1b allemaal voorzien zijn van een ruime privétuin met een oppervlakte van circa 20 tot 40 m²? Hier kun je volop genieten van de zon en borrelen met familie en vrienden. En dat terwijl de kinderen heerlijk vrij kunnen spelen in de afgesloten binnentuin. Alle privétuinen in fase 1b grenzen aan deze mooie, groene binnentuin van ruim 1000 m².

Laatste 2-kamer Appartementen in fase 1a
De verkoop van de laatste betaalbare koopwoningen van New Roots fase 1a gaat snel! Op dit moment zijn er nog slechts twee 2-kamer Appartementen te koop: bouwnummers 23 en 24. Deze appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 48 m² en bevinden zich in blok B aan de Zagrebstraat. Deze appartementen zijn beschikbaar vanaf € 349.500,- v.o.n. Op de 2-kamer Appartementen is een zelfbewoningsplicht en antispeculatiebeding van toepassing. Je leest er meer over op de projectwebsite van New Roots.

Inloopmiddag woensdag 21 december a.s.
Spreekt wonen in New Roots jou aan en wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en het beschikbare woningaanbod in de verschillende fases? Kom dan aanstaande woensdag tussen 16.00 en 18.00 uur naar de inloopmiddag op het kantoor bij de verkopend makelaar (Noorderstraat 8 in Utrecht). De makelaar beantwoord graag, vrijblijvend, al jouw vragen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector | fase 1b?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector | fase 1b

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector | fase 1b

Utrecht

22 woningen beschikbaar
78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000