Nu in verkoop | Park Avenue, Utrecht

22 juni 2020

De verkoop van de 55 appartementen van het nieuwbouwproject Park Avenue is vanaf vandaag officieel gestart. Schrijf je nu via de projectwebsite in voor jouw favoriete bouwnummer(s) en maak kans op een woning in dit fraaie project.

In Park Avenue vind je een diversiteit aan woningtypes, van een mooie loft tot een zeer royaal penthouse (koopsommen van € 335.000,- en 914.500,- v.o.n.). Alle appartementen bieden je een zee van ruimte en hebben een fijn terras met uitzicht over Park Leeuwesteyn. Ook geniet je in dit project van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De appartementen worden namelijk gebouwd met een EPC-0,1. Dit geeft kopers recht op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Onder het gebouw komt een parkeerkelder. Het parkeren gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem, waarmee auto’s boven elkaar kunnen parkeren. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel. De kosten voor een parkeerplaats bedragen € 25.000,-.

Bekijk op de projectwebsite meer informatie over dit nieuwbouwproject en de verschillende woningtypes. Heb jij je droomappartement gevonden? Schrijf je dan nu in. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Park Avenue »