Nog woningen beschikbaar | Levels, Utrecht

01 januari 2020

Wil jij wonen in een buurt met een klassieke uitstraling en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik? Dan is het nieuwbouwproject Levels wat voor jou. In dit unieke plan met eengezinswoningen en appartementen zijn er nog diverse woningen beschikbaar. 

De appartementen in Levels zijn ruim van opzet, variërend in woonoppervlakte van 112 t/m 147 m² en voorzien van minimaal 4 kamers. De meeste appartementen zijn daardoor groot genoeg voor een gezin. In de plint is ruimte gehouden voor een atelier of kantoor aan huis en toekomstige deelfietsen. De appartementen grenzen met de buitenruimte aan de gemeenschappelijke binnentuin en hebben prachtig uitzicht over onder andere de Oude Vleutenseweg en groene ruimte met aangrenzend het Amsterdam-Rijnkanaal.

Qua eengezinswoningen biedt Levels door de zeer grote variëteit aan woningtypen voor ieder wat wils. De woningen spelen in op de groeiende behoefte aan flexibel en meervoudig ruimtegebruik. Alle woningen zijn tegen en over de parkeergarage gebouwd. Dit betekent dat er op de begane grond een beperkt woonoppervlak is. Deze ruimte is flexibel te gebruiken en kan worden ingericht als een hoge woonhal die vooral overdag gebruikt kan worden als zit- en eetkamer, maar ook als werkruimte aan huis. De begane grond wordt in veel woningen direct verbonden met een hoger gelegen niveau dat grenst aan het terras op de parkeergarage. Dit niveau varieert van 1,5 meter tot 3 meter boven de straat. Op dit terrasniveau bevindt zich in veel woningen de keuken met een directe toegang naar het terras en de tuin. 

Ben jij benieuwd wat Levels jou nog meer te bieden heeft? Neem dan voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
Meer informatie

Levels

Utrecht


€ 389.000 tot € 1.200.000
76 m2 - 300 m2 woonoppervlakte
44 woningen beschikbaar